DONACIJA CRNOG LUKA

on .

Velika zahvalnost našim prijateljima Banci hrane Vojvodine i Delhaize Serbia što uvek misle na nas. Obezbeđena je donacija crnog luka za potrebe naših korisnika.

DONACIJA BOROVNICA

on .

Velika zahvalnost dobrim ljudima, našim prijateljima Banci hrane Vojvodine i Delhaize Serbia što su korisnicima Doma "Veternik" obezbedili donaciju ukusnih borovnica.

SVETI SAVA 2023.

on .

Presecanjem slavskog kolača, u Domu "Veternik" u krugu zaposlenih i korisnika obeležena je školska slava Sveti Sava.

HUMANITARNI BAZAR BANKE HRANE VOJVODINE

on .

 U Irigu 17.12.2022.godine je organizovan humanitarni bazar u organizaciji banke hrane Vojvodine na kome su svoj rad predstavili korisnici Doma "Veternik". U veoma prijatnoj atmosferi uz kulturno-umetnički program, radovi naših korisnika privukli su veliku pažnju posetilaca.

PRVA NAGRADA NA LIKOVNOJ SMOTRI "MOJI SNOVI"

on .

Centar za socijalni rad "Solidarnost" i Sigurna kuća Pančevo raspisali su konkurs za prvu smotru dečjeg likovnog stvaralaštva pod nazivom "Linija spajanja". Na ovoj manifestaciji najveći utisak na Komisiju za izbor najlepših radova je ostavio Dom "Veternik, gde su likovni izraz i kreativnost radova bili impresivni. Naša kosrisnica osvojila je prvu nagradu i u prisustvu svog vaspitača 21.11.2022. godine na izložbi u Kulturnom centru Pančevo preuzela je svoju nagradu. Srećna prepuna utisaka, svoj uspeh je podelila sa drugarima.